Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук показала, як переступає через власний страх, щоб дістатися на тренування. Ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук завжди тримає шанувальників в курсі подій в особистому житті. Актриса щодня показує, як проводить час і чим займається у вільний час.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу знаменитість показала, якими силами їй дається хороша і струнка фігура. Анна Саліванчук добирається до місця тренування разом з сином вздовж залізниці, а потім через посадку, схожу на невеликий ліс. Зірка зізнається, що в нинішніх реаліях їй страшнувато ходити в таких місцях. Втім, їй доводиться придушувати страх, адже ходити на заняття необхідно.

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Ось так ми йдемо через рейки-рейки, шпали-шпали на спорт. Якщо чесно страшнувато зараз ходити через такі ліси на тренування, але що поробиш, треба", - розповіла Анна Саліванчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Остапчук розповів про проблеми в шлюбі і скандали з Христиною Гірник: "Італійська парочка".

Також наш портал писав, Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним".

Крім того, наш портал повідомляв, Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий".