Всі пам'ятають той самий момент, коли Анджеліна Джолі приїхала в Україну, щоб зустрітися з малюками, які були змушені евакуюватися з інших міст через повномасштабну війну, розпочату рашистами.

Це сталося 30 квітня 2022 року, тоді ж і народився новий мем, завдяки 14-річному Юліку. Хлопець знаходився в кафе "Львівські круасани" і дивився в телефон, поки на його тлі перебувала Анджеліна Джолі.

Юліан, який не помітив Джолі
Юліан, який не помітив Джолі

Згодом Юлік навіть побував на телебаченні, на каналі "1+1" поруч з Наталією Мосейчук. І цей кумедний момент, вирізаний з програми, потрапив в TikTok під назвою "Юлік переніс стрес".

— І... я хочу подарувати вам ці футболки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

— Ні, дорогенька, я у вас не візьму цей подарунок. Я у вас його куплю і гроші ви віддасте на ВСУ. Домовилися?

— Договоривши.

— Дякую, тільки не переймайся, бо ти аж знітився. Нате вам гроші і спасибі вам величезне за те, що ви робите. За те, що Ви допомагаєте. За те, що ви такий взагалі є.

Наталія Мосейчук, фото: Instagram
Наталія Мосейчук, фото: Instagram

"Я думала він заплаче", "Що це за куплю таке, коли потім кажуть куди гроші подіти!", "Він не очікував такого повороту", "Мені його шкода спочатку було, він так засмутився", - пишуть користувачі в коментарях.

@kotykvadym

Пхахха чого це так смішно😂#recommendations

♬ оригінальний звук - Вадим

Нагадаємо, не помітив, бо слухав музику: журналісти знайшли хлопчика, який не побачив Анджеліну Джолі у Львові і став мемом

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Мосейчук порадила білорусам застрелитися, якщо не зупинять Лукашенка: "Заглядаєте в рот"

Знай.ua писав, рашисти напали на ведучу "1+1" Наталію Мосейчук у Берліні: копи нічого не зробили