Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла, як війна перекроїла її плани і показала, як ностальгує за дитинством. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу поділилася, що війна повністю перекроїла її плани, адже в цей час, вона повинна була бути в турі по українських містах, зокрема тим, що знаходяться в тимчасовій окупації. Вона зізналася, що їй емоційно важко усвідомлювати, що зараз це неможливо.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Втім, співачка знайшла спосіб трохи відволіктися і підняти собі настрій. Вона зробила собі зачіску, яка асоціюється у неї з дитинством. Також вона зазначила, що завжди в такому вигляді відправляється в тури.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Цього року, в цей час ми повинні були продовжити мій тур по Україні.. Цими вихідними я була б - в Сумах, в Маріуполі, далі в Херсоні. Дуже боляче, що це неможливо. Хочеться бути поруч і особисто підтримувати. А ще в турі я завжди з цією зачіскою.. трошки дитинства на голові)) не думала, що в Чернівцях є такий крутий майстер... але знайшла", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Остапчук занурився в спогади і розповів про небезпечне захоплення в юності: "Поки не посадили".

Також наш портал писав, Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним".

Крім того, наш портал повідомляв, Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий".