Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомках у програмі "Орел і решка" показав на що окупанти перетворили його рідну вуличку в Маріуполі. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Російські окупанти за кілька місяців війни буквально стерли з лиця землі не один населений пункт в Україні. У числі таких І Маріуполь, де народився Андрій Бєдняков. Ведучий Дуже важко переживає те, що сталося з його рідним містом і часто висвітлює злочини рф.

Андрій Бедняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бедняков. Фото: скрін youtube

Так, цього разу телеведучий показав одну з вулиць Маріуполя. Він зазначив, що в мирний час постійно бував на цій вулиці і вона була прекрасною. Після приходу "русского мира" на узбіччі видніються тільки могили, в яких поховали загиблих від рук росіян. Бєдняков підкреслив, що його рідне місто жило лише до 24 лютого, а після окупанти принесли смерть.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Маріуполь. По цій вулиці їздив постійно. Тепер там могили. Там поховані люди. В пакетах. До 24.02 місто мало своє життя. Але його "звільнили"", - підписав кадри Андрій Бєдняков.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Андрій Бєдняков присоромив колегу з "Орла і Решки" Регіну Тодоренко, що продалася кремлю: "В ж*пу засунь собі ці гроші".

Також наш портал інформував, Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним".

Крім того, наш портал повідомляв, дочка Олі Полякової Маша зібралася заміж за не худого брюнета, мама не оцінила: "Він може бути лисий і потворний".