Співачку Тоню Матвієнко тепло зустріли в Англії

Своїми відчуттями вона поділилася на сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Тоня Матвієнко, скріншот з відео
Тоня Матвієнко, скріншот з відео

Через повномасштабне вторгнення Тоня з дітьми вимушена була виїхати з України. Зараз співачка мешкає в Англії, а маленька Ніна піде в цій країні до першого класу.

Тоня каже, що у своєму житті вона багато подорожувала світом, проте саме благодійний виступ на потреби українців у графстві Сомерсет, у Великій Британії, запам’ятається їй по-особливому.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Українська пісня творить дива", - написала вона.

Саме тоді, коли вона опинилася далеко від родини та друзів, Тоня відчула, що опинилася в колі по-справжньому своїх людей. Співачка виступала в кафе Bridgewater. Вона стала частиною української спільноти у Британії. Також з нагоди виступу співачки у кафе приготували традиційні українські страви: борщ та вареники.

"Безмежно вдячна за організацію прекрасного вечора українцям, Патріотам своєї Батьківщини. Цього вечора я ще раз переконалася, що українська пісня творить дива — місцева англомовна аудиторія проникливо сприймала кожну пісню. Окрема подяка BBC за небайдужість до долі нашої країни та нації. Слава Україні!💙💛", - написала Тоня.

Шанувальники підтримали співачку позитивними реакціями та лайками.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко вразила свіжим луком після того, як втекла від війни.

До слова, Тоня Матвієнко святкує з Арсеном Мірзояном 5 років, поки за ними дивиться "зниклий" Олег Винник: "Мої дорогі".

Раніше ми писали, що Антоніна Матвієнко показала, що дочка Арсена Мірзояна відіслала Героям України: "Молимося за вас"