15 червня 2022 року була сьома річниця смерті відомої російський співачки, телеведучої та акторки Жанни Фріске.

Дівчина пішла з життя у віці 40 років від неоперабельної пухлини головного мозку. Хвороба проявилася незабаром після народження її первістка - Платона. Син з'явився на світ від білоруського телеведучого Дмитра Шепелєва.

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, скріншот: YouTube
Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске, скріншот: YouTube

У фатальну дату 15 червня в 2022 році вдівець Фріске Шепелєв вирішив знову звично відмовчатися. У день смерті співачки шанувальники зібралися на її могилі, куди приїхали і рідні покійної артистки.

Кума дівчини, співачка Ольга Орлова вшанувала пам'ять подруги і в соцмережах, а ось Шепелєв і цього не зробив, чим нарвався на закиди з боку шанувальників.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дмитро не тільки не обмовився і словом про колишню дружину в той день, він ще й поїхав з Москви, пославшись на термінову зустріч.

"Ранкові літаки влітку - це зовсім не так болісно, як взимку", - написав Дмитро Шепелєв.

Вже до вечора він повернувся в столицю росії, але ніяк не прокоментував ні мету поїздки, ні її результати.

Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Публікація Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв зізнався, чого ніколи не робить у ліжку з новою дружиною: "Ненавиджу".

Раніше ми повідомляли, що сестру-копію Жанни Фріске атакувала підступна болячка, красуня не може відкрити рот: "Напади вночі...".

Також стало відомо, що найкраща подруга Жанни Фріске висловилася про пісні покійної співачки через 7 років після її смерті.