Відомий комік, артист з команди "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов показав кадр з серіалу, який випустили "дизеля" влітку - чарівні кадри мирного літа.

На Instagram "Дизель Студио" оприлюднили кадр з серіалу "Папаньки", у кажрі Єгор Крутоголов у яскравому фартушку з порціями шашлику у обох рукуах підозріло посміхається шанувальникам. "Папаньки" один з найулюбленіших легких розважадльних серіалів, які стали до душі українцям.

Єгор Крутоголов. Фото: скріншот Youtube-відео
Єгор Крутоголов. Фото: скріншот Youtube-відео

У коментарі до кадру написали:

Ми так любимо літо за можливість влаштувати пікнік для рідних і насолодитися чарівними ароматами біля мангала. Впевнені, наступного року ми обов’язково надолужимо втрачене, коли позбудемося непроханих гостей! А поки можемо згадати, які пригоди на відпочинку траплялися з нашими "Папаньками" Дизель Студіо

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram
Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

Шанувальники одразу згадали свій улюблений серіал, та закидлали питаннями, "коли", ну колиж знімуть та покажуть продовження.

"Коли буде 5 сезон папаньок?", "Отець Онуфрій", "Красунчик", "Любимо", "Обожнюємо", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше ми писали, що Єгор Крутоголов з "Дизель шоу" зізнався, що з його сином, який потрапив у ДТП перед війною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко зробила те, чого любитель "русского міра" так довго чекав.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов зробив корисний подарунок захисникам на передовій.