Оля Полякова тривалий час намагалася пробитися в український шоу-бізнес. Це були роки безуспішних вливань грошей і ходіння по шоу і проєктам, за які "Королева ночі" не отримувала і копійки.

Одним з таких проєктів було реаліті "Привет, декрет" , де Оля брала участь в період своєї другої вагітності донькою Алісою в 2011 році.

Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа
Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа

7 випуск реаліті почався з того, що Полякова снідала зі старшою донькою Машею і вони обговорювали пологи. Оля сказала, що хоч це і боляче, але це варто того, адже діти - це щастя. "А є ще й епідуральна енестезія",- сказала Полякова і Маші одразу ж стало цікаво, що це таке.

"Це тобі голку в спину засовують і вона знеболює",- пояснила співачка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа
Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа

Далі зіркова мама запропонувала пограти на фортепіано і запитала у доньки, чи вона строгий учитель. Тут вже Полякова-молодша і розкрила сімейну таємницю.

"Трошки суворий... Мама вимагає добре грати і б'є вічно по клавішах носом",- видала Маша під сміх Олі.

Далі мама і донька вирушили за музичний інструмент - співали і грали разом. Оля запитала чи Маші сподобалося, як вона заспівала і зіграла (дівчинка відверто фальшивила), на що донька відповіла ствердно.

"Ось так і в нашому шоу-бізнесі: нам подобається, що ми робимо. А що ви про це думаєте нас абсолютно не цікавить",- уклала Полякова.

Нагадаємо, що Оля Полякова зробила припущення, чому зник Олег Винник.

Раніше ми повідомляли, що "Королева ночі" Оля Полякова припиняє гастролі.

Також стало відомо, що у Олі Полякової немає грошей на старшу доньку Машу - не відкладала, а тепер взяти ніде.