Відомий російський шоумен, телеведучий і гуморист Максим Галкін розчулив шанувальників теплим сімейним фото, на якому показав близнят і дружину Аллу Пугачову. Знімок він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін регулярно радує новими фото і відео на своїй сторінці в соцмережах, а ось його дружина Алла Пугачова вкрай рідко ділиться новими публікаціями, мабуть, через те, що приділяє більшу частину часу дітям.

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Так, цього разу Максим Галкін поділився теплим сімейним фото. Зробив це у свій день народження, який відзначив 18 червня. На фото глава сімейства обіймає близнят - Гаррі і Лізу, які неабияк підросли, а також Аллу Пугачову. Судячи з фото день народження шоумен відзначив скромно і в колі найрідніших.

"День народження! Сім'я - це сила!",- підписав фото артист.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що Алла Пугачова на знімку виглядає досить молодо і бадьоро, мабуть, тепле повітря і море позитивно позначилися на її здоров'ї.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва вказала на ще одну корисну діяльність під час війни: "Це не заважає допомагати ЗСУ".