Відома українська співачка, телеведуча і модель Даша Астаф'єва захопила ідеальними формами у відвертому образі без білизни. Спокусливими кадрами знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Астаф'єва регулярно радує шанувальників новими фото і відео, і тримає їх в курсі подій у своєму житті. Будучи моделлю вона частенько ділилася пікантними кадрами, але з початком повномасштабної війни подібних кадрів не публікувала.

Даша Астаф'єва, фото з instagram
Даша Астаф'єва, фото з instagram

Так, цього разу Даша Астаф'єва вирішила згадати, що вона модель і захопила шанувальників досить пікантними кадрами. Зірка влаштувала нову фотосесію і показала в коротенькому відео, як це було.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На кадрах модель позує в спокусливих колготах в сіточку, які відкривають погляду стрункі ніжки. Також на ній немає ліфчика, а груди частково прикриває коротенька кофточка.

"Вчора згадала, що я модель", - підписала відео Даша Астаф'єва.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "під нашим сонцем чітко видно ху з Ху": Оля Цибульська відреагувала на візит до Києва Олафа Шольца, Емануеля Макрона і Маріо Драгі.

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."