Популярна українська блогерка і володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні і відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад близько 85 тисяч осіб.

Анастасія Покрещук здивувала шанувальників, дозволивши собі розридатися на камеру. На блогерку нахлинули емоції під час їзди на машині. Вона слізно подякувала бійцям зі Збройних сил України за те, що вона може повернутися додому, жити у відносній безпеці, насолоджуватися зустрічами з друзями і простими речами.

Звичайно, без матів знову не обійшлося, але слова і почуття Покрещук були дуже зворушливими.

"Дякую вам хлопці 🙏💙💛", - написала дівчина в підписі до відео.

Скріншот з Instagram, Настя Покрещук
Скріншот з Instagram, Настя Покрещук

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Шанувальники підтримали Покрещук і розділили з нею ці емоції. Вони так само вдячні відважним воїнам, які щодня ризикують життям заради захисту рідної країни та співвітчизників.

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Нагадаємо, блогерка Покрещук взяла приклад з Лукашенком і заговорила про напад на Білорусь: "Зніму ці штанці і покажу..."

Як повідомляв Знай.uа, тіло Насті Покрещук набрякло і покрилося моторошними синцями після пластики, але її це не злякало: "Ще більше буде дірка між ніг"

Також портал Знай.uа писав, що блогерка Настя Покрещук одяглася в патріотичне вбрання, начепивши на голову величезний герб: "Малефісента по-українськи"