Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, крім іншого ще й проявляє активність в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч чоловік. Зараз чоловік допомагає рідній країні у війні з росією, влаштовує благодійні концерти і всіляко підтримує співвітчизників.

Олег Скрипка розмістив нову фотографію, зроблену під час його благодійного туру на підтримку рідної України. У кадрі можна побачити групу людей, в тому числі і самого артиста, під час духовного таїнства - медитації. Вони склали ноги в позу лотоса і закрили очі, розчиняючись в моменті.

Скріншот з Instagram, Олег Скрипка
Скріншот з Instagram, Олег Скрипка

У підписі до знімка музикант повідомив, що йому вдалося зустрітися з українцями і провести медитативну практику на мир і гармонію в серці, чого зараз всім дуже не вистачає.

"В центрі Європи підтримали українське духовне джерело 🙏", - додав Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники оцінили ініціативу артиста і похвалили його в коментарях під публікацією.

Коментарі - instagram.com/o.skrypka/
Коментарі - instagram.com/o.skrypka/

Коментарі - instagram.com/o.skrypka/
Коментарі - instagram.com/o.skrypka/

Раніше ми писали про те, що, Олег Скрипка та Христина Соловій у Празі заспівають на підтримку України: "Буде перемога"

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Воплів Відоплясова" Олег Скрипка зазіхнув на Париж заради діточок в "Охматдиті": "Який стильний"

Також портал Знай.uа писав, що Олег Скрипка звернувся до тих, хто "здався" - вони не бачать головного: "Та ми їм наваляємо, це ясно"