Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" та учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров побував у студії програми "Сніданку з 1+1", де ексклюзивно виконав уривок зі своєї нової чуттєвої пісні під назвою "Мені не дзвони". Артист заспівав про любов, тема про яку, як він зазначив, залишається актуальною навіть у воєнний час.

"Війна війною, але люди продовжують кохати, розлучатися та одружуватися навіть у такий складний період! Мабуть, це те, що дуже відрізняє нашу країну від інших.У нас завжди доречне кохання та завжди є час для любові!" - написав співак.

Скріншот з Instagram, Melovin
Скріншот з Instagram, Melovin

Більш того, Melovin пообіцяв, що зовсім скоро його шанувальники зможуть почути повну версію треку на всіх цифрових майданчиках, але точну дату прем'єри не повідомив.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобався уривок пісні і вони заявили, що дуже чекають продовження. Деякі відзначили, що артист нарешті заспівав про любов, чого так всі довго чекали.

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Раніше ми писали про те, що Melovin показав унікальний кадр путіна в комі - цього ніхто не очікував: "Нехай він з неї і не вийде"

Як повідомляв Знай.uа, Mеlovin залікував сердечні рани українців, залишені війною: "Сумував за нашими зустрічами"

Також портал Знай.uа писав, що Mеlovin привідкрив завісу на гріхи Ірини Федишин після прояву її гомофобії: "Можна нарити дуже багато"