Відомий український дизайнер і творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не тільки авторськими стильними нарядами, а й цікавими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч чоловік.

Андре Тан написав про важливу роль, яку відвела йому доля. І це зовсім не дизайнерство або ведення бізнесу, як могли подумати багато його шанувальників. Найголовніша його місія і призначення - це батьківство.

Скріншот з Instagram, Андре Тан
Скріншот з Instagram, Андре Тан

Він зазначив, що крім відповідальності за безпеку і виховання дитини, є ще й інша, не менш важка ноша.

"Ти береш ношу творця - сам твориш нову людину, дивишся в її очі і бачиш там себе. Якщо у вас є діти, ви напевно помічали, що вони ніби і є відображення вас самих", - написав дизайнер.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Андре Тан зізнався, що іноді його терзають сумніви, чи справляється він зі своєю роллю. Також він заявив, що його донька Соня - це головна мотивація працювати і жити.

"Я вже бачу як вона доросла, стоїть в красивій сукні, я проводжаю її на випускний з мокрими очима, а вона мені каже: "Пап, ти мене вибач, що я стала дорослою...", - поділився артист.

Раніше ми писали про те, що Андре Тан розповів, на що слід звернути увагу на першому побаченні, щоб не помилитися у виборі: "Все таємне стає явним"

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан провів паралель між сміливими українками і росіянами, які бояться піти проти путіна: "Мужності кіт наплакав"

Також портал Знай.uа писав, що Андре Тан про те, як війна розставила все по поличках: показала хто друг, а хто ворог