Українська телеведуча, модель і нутриціолог Валерія Крук, яку також всі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч осіб.

Валерія Крук в Insta Stories відповіла на питання шанувальників щодо свого життя в Туреччині. Судячи з усього, цю країну дівчина обрала для тимчасового притулку, так як в її рідній Україні зараз йдуть бойові дії.

Валерія Крук, фото з Instagram
Валерія Крук, фото з Instagram

Зірка повідомила, що спочатку їх сім'ю прихистили в селі Алачаті, але вони не стали зловживати гостинністю і самостійно підшукали собі житло, тільки вже в Стамбулі. Валерії дуже сподобалося місто і клімат.

Вона зазначила, що температура повітря не піднімалася вище 24 градусів, тому жарко їй не було. А місцеві продукти і можливість доїхати в будь-яку точку привели її в справжній захват.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тепер тимчасово я живу на два міста - Київ-Стамбул", - додала дівчина.

Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук
Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук

Кульбабу також запитали, як до неї ставляться місцеві чоловіки, які славляться своїм палким характером і манерами. Артистка зізналася, що на неї дивляться і це не дивно, адже дівчина вона ефектна. Але ось поводяться культурно, тому вона не боїться.

Є тільки одне місце, куди вона не ходить. Це Гранд-Базар. Кульбаба пояснила, що там чоловіки можуть дозволити собі непристойності.

"Був досвід не зовсім адекватної поведінки з боку чоловіків. Але мабуть там так прийнято... і само собою зрозуміло", - написала артистка.

Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук
Скріншот з Insta Stories, Валерія Крук

Раніше ми писали про те, що Кульбаба Валерія Крук поділилася власним рецептом від похмілля: "Буде корисніше"

Як повідомляв Знай.uа, діти Повалій і Єгорової послали матерів, а Козловський, Дорн і Onuka викреслили родичів: "Рідні стали чужими"

Також портал Знай.uа писав, що фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна поскаржилася, що залишилася один на один зі своїми емоціями: "Повинен був бути особливий"