Український музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" і один з тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 300 тисяч чоловік.

Святослав Вакарчук побував у Чернігові, біля зруйнованої школи, де не так давно навчалися українські діти. Авіабомба окупантів влучила точно в ціль і залишила купи цегли з уламками.

Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук
Скріншот з Instagram, Святослав Вакарчук

Музикант зазначив, що це не єдиний злочин, вчинений ворожою армією на території України. Таких випадків сотні.

Артист закликав свідків, які мають докази злодіянь росії, звертатися на сайт warcrimes.gov.ua. Він створений для збору всієї потрібної інформації, яка в майбутньому допоможе притягнути до кримінальної відповідальності окупантів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кримінальне покарання за військові злочини росії – невідворотнє! Винні у злочинах проти людяності мають понести справедливе покарання!" - підкреслив Вакарчук.

Шанувальники у відповідь заявили, що окупантам не вдасться уникнути покарання, які обов'язково дійдуть до Міжнародного Суду ООН в Гаазі.

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/
Коментарі - instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

Нагадаємо, росіяни взялися за пісні Скрябіна, Соловій і "Океан Ельзи", кров з вух не зупинити: "Вет кікалін" і "Спісі без сома"

Раніше ми писали про те, що ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров засвітився в компанії Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи"

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук відвідав у лікарні постраждалих від війни дітей: "Маленькі відважні пацієнти"