Слава Дьомін - відомий український інтер'юер, який встиг поговорити з величезною кількістю українських зірок шоу-бізнесу та з іншими значущими для країни людьми.

Чоловік часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 150 тисяч осіб. Зараз він виставив невеликий фрагмент інтерв'ю з блогеркою Анею Алхім, яка раніше називала путіна "красунчиком".

Слава Дьомін, фото: Instagram
Слава Дьомін, фото: Instagram

"Блогерша платить за квартиру в Хорватії 6000€/міс. А ще про вартість продуктів у Хорватії. У випуску: як ставиться зараз до бункерного, похоронний бізнес батьків, складний перехід на українську мову", - йдеться у публікації.

Згодом Слава Дьомін поцікавився, скільки ж вона витрачає грошей на продукти при такій вартості житла. Дівчина вибрала його через те, що воно знаходиться близько до моря. Дитина може вийти, піти купуватися і повернутися додому поїсти.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

- Давай, скільки коштує, наприклад, в Хорватії стандартний набір продуктів.

- Я пішла на ринок, купила, наприклад, півкавуна, кілограм черешні, взяла м'ясо, картопля, огірки, помідори, один тазик полуниці, курку гриль і шматочок сиру - 4 тисячі гривень. І десяток яєць.

Під кінець інтерв'ю чоловік запитав-чи продовжують її батьки займатися похоронним бізнесом. Виявилося, що так. Більш того, похоронний бізнес - один з найприбутковіших. Її батьки навіть не соромляться брати грошей з родичів військовослужбовців, які ховають українських героїв на тлі повномасштабної війни.

Нагадаємо, Слава Дьомін розповів, за що Ірина Білик затаїла на нього образу - причетний колишній: "Сильно зачепило"

Як повідомляв "Знай.ua", "Не нам їх судити": ведучий Слава Дьомін заступився за чоловіків, які під час війни виїхали за кордон

Знай.ua писав, Слава Дьомін успішно просунувся по кар'єрних сходах, приєднавшись до Ребрик і Анатолічу: "Тепер мене буде більше"