Відома українська акторка, гумористка і зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко, крім своєї творчої діяльності, ще є активною користувачкою соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч осіб.

Вікторія Булітко запостила в своїх Insta Stories черговий і досить кумедний мем, пов'язаний з росіянами. А точніше, з їх поїздками в Україну.

Для відвідування країни знадобиться віза, а її можна зробити в посольстві України в росії. Тільки ось цього посольства після кровопролитної війни, яку розв'язала рф, однозначно не буде. Таким чином українці можуть назавжди позбутися неприємної компанії росіян.

Вікторії Булітко сподобалася ця ідея. Гумористка відреагувала GIF-анімацією з написом "Let's do it".

Скріншот з Insta Stories, Вікторія Булітко
Скріншот з Insta Stories, Вікторія Булітко

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Варто відзначити, що артистка "Дизель шоу" з першого дня війни чітко озвучила громадянську позицію і проявила себе як справжня патріотка. Більше того, вона регулярно бере участь у благодійних концертах на підтримку України та постраждалих у війні з країною-агресором.

Фото зі сторінки  Вікторії Булітко
Фото зі сторінки Вікторії Булітко

Раніше ми писали про те, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, чому перемога обов'язково буде за Україною: "Нас не зламати ніколи"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко порадила українкам приготувати чорну сукню: "Відсвяткує похорон"

Також портал Знай.uа писав, що Яна Глущенко з "Дизель шоу" після перемоги України хоче подарувати чоловікові дівчинку: "Ось такі у мене плани"