Відомий український телеведучий і шоумен Олексій Дурнєв, який займається авторськими проектами на YouTube і знімає розважальний контент для своїх шанувальників, крім іншого, ще є активним користувачем соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 830 тисяч осіб.

Олексій Дурнєв в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів, що б зробив при особистій зустрічі з путіним, який розв'язав війну в Україні і віддав наказ своїй армії практично повністю знищити його рідний Маріуполь.

Дурнєв і Гордон, скріншот з відео
Дурнєв і Гордон, скріншот з відео

Гуморист зізнався, що багато разів думав про цю зустріч і заявив, що вистрілив би в диктатора при першій же можливості. Дурнєва навіть не зупиняє загроза того, що він сам може бути убитий за це.

"Я б це зробив просто тому, що мені хочеться. Я хочу, щоб він помер", - сказав Дурнєв.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Його душу гріє усвідомлення того, що смерті президента рф хочуть всі українці. Більш того, Дурнєв заявив, що путін не гідний будь-яких жартів на свою адресу, а ось хорошого прочухана цілком. Якщо у чоловіка не буде можливості вбити диктатора, він із задоволенням його поб'є.

"Я не дуже добре б'юся, але путіна б запи*здив на смерть. Думаю, зі старим я б впорався", - заявив гуморист.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв нагадав українцям, завдяки кому ми спимо в своїх ліжках: "Кожен день щось важливе"

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва з Дурнєвим про розчарування нареченої і казуси в співочій кар'єрі: "Ми з Позитивом..."

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Дурнєв заговорив про родичів, які увірвалися в життя під час війни і заважають ходити голим по квартирі: "Випробування для психіки"