Зірка серіалів "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк показав щасливі миті з мирного життя. Фото, на якому позує в компанії своїх колег, він опублікував в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Тарас Цимбалюк приділяє чимало часу соцмережам, адже активно спілкується з шанувальниками, радує їх новими фото з життя і роботи, а також ділиться думками і переживаннями.

Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скриншот Youtube

Цього разу зірка українських серіалів вирішив поностальгувати за мирними днями. Так, він поділився архівним знімком, який був зроблений ще до війни. На ньому Тарас Цимбалюк позує в компанії двох чудових актрис Анни Кошмал і Даші Рибак. Ймовірно, зірки працювали на знімальному майданчику разом і вирішили відобразити цей момент.

Тріо стоїть біля фургончика, який, судячи з усього, використовується, як мобільна гримерка. Всередині можна побачити Кондиціонер, а також дзеркала.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Фейсбук нагадав, що в мирний час ми знімали кіно", - поностальгував за минулим Тарас Цимбалюк.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "під нашим Сонцем чітко видно ху з ху": Оля Цибульська відреагувала на візит до Києва Олафа Шольца, Емануеля Макрона і Маріо Драгі.

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."