Українська актриса, зірка "Жіночого кварталу" і "Ліги Сміху" Катя Нікітіна показала, як виживає з себе останні сили заради допомоги українцям. Кадрами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна постійно "на зв'язку" зі своїми шанувальниками в соцмережах і регулярно розповідає їм, що відбувається в її житті. Всі події актриса супроводжує цікавими фото і кумедними відео.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу зірка вирішила показати, як вона виглядає на початку дня і ближче до вечора, коли виконає безліч завдань. На першому фото Катя Нікітіна позує на початку дня. На обличчі актриси посмішка, а вигляд відразу показує, що вона заряджена енергією і оптимізмом.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До кінця дня все максимально змінюється і на обличчі вже максимально виражена втома.

Скрін instagram
Скрін instagram

"Наприкінці. Я трошки все... Закінчилася енергія. Волонтерство, ще та робота, як виявилося", - підписала фото актриса.

Варто відзначити, що Катя Нікітіна деякий час була відсутня в Україні, оскільки виїхала на початку війни. Як тільки вона повернулася, то відразу ж почала активно займатися волонтерством, допомагаючи нужденним.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" з'явилася з малюком на руках - українці в захваті: "Нехай росте здоровенький".

Також наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Крім того, наш портал повідомляв, дружина Горбунова Катя Осадча захотіла знову народити дитину: "Коли не болить всередині".