Популярний український співак Володимир Дантес показав місце свого дитинства, яке зрівняли з землею російські окупанти. Кадрами він поділився в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно радує шанувальників новими фото і відео як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Цього разу співак вирішив поділитися своїм болем, який принесла йому війна.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Так, Дантес показав кадри обстріляного російськими окупантами Харкова. Він зазначив, що це саме той район в якому він ріс, а тепер від нього залишилися одні руїни. Співак зізнався, що ніколи не зможе зрозуміти або пробачити Росію за це і додав, що вважає такі дії геноцидом.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Це місце де я ріс. Тут я прожив до 14 років, саме в цьому районі. А потім до 20 років цією дорогою їздив/ходив до бабусі і бурсу. Я ніколи не знайду відповіді на питання "За що?". І до кінця життя буду вважати, що це геноцид", - поділився співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва в обнімку з Кацуріним зробила важливу заяву: мрії на примирення з Дантесом розбилися вщент.

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва зізналася, за яким чоловіком сумує сильніше, ніж за Дантесом: "Навчив позувати".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".