Український співак Віталій Козловський розповів, як опинився за крок від загибелі. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський з перших днів всіляко підтримує українців і бійців ЗСУ. Він не раз виступав перед українськими захисниками і робив це як в притулках, так і польових умовах. Разом з тим він знаходить час, щоб виходити на зв'язки з шанувальниками в соцмережах.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, цього разу співак розповів, що його несподівано "поховали". Віталій Козловський показав скріншот, на якому у Вікіпедії зазначено, що він помер 18 червня 2022 року. Він обурився інцидентом і опублікував новий знімок за кермом автомобіля, щоб спростувати неправдиву інформацію.

При цьому артист зізнався, що днями була ситуація, коли він був близький до загибелі, але на щастя, все обійшлося.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Я "помер". Вже як 2 дні! За версією Вікіпедії. Хоча, вчора була ситуація, коли я був до цього близький, але все обійшлося...", - розповів співак.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "під нашим Сонцем чітко видно ху із ху": Оля Цибульська відреагувала на візит до Києва Олафа Шольца, Емануеля Макрона і Маріо Драгі.

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."