Відомий український співак і танцюрист Дмитро Монатік, який був наставником у талант-шоу "Голос. Діти" і "Голос країни", крім іншого ще й проявляє активність в соціальних мережах. Зараз артист регулярно дає благодійні концерти на підтримку рідної країни і всіма силами наближає її перемогу у війні з росією.

Дмитро Монатік дав відверте інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну, в якому розповів, що збирається робити зі своїми російськомовними піснями, а їх у нього досить багато. Як відомо, зараз серед українців гостро стало мовне питання на тлі стресу і загальної неприязні до всього російського.

Монатік і Дьомін, скріншот з відео
Монатік і Дьомін, скріншот з відео

Співак заявив, що пісні на українську мову перекладати не збирається, на відміну від своїх колег. Він пояснив це тим, що колись його російськомовні треки подарували йому і слухачам багато хороших емоцій. Більш того, артист не бачить сенсу витрачати час на минуле.

"Ті пісні залишаться піснями, які я дуже люблю і вклав всю душу", - додав артист.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але хіти, написані раніше, на благодійних концертах на підтримку України він не виконує, хоча шанувальники дуже просять. Але ось після він зізнався, що одну пісню все ж заспівав на заході і немов відключився від всього, що відбувається.

"А я не можу, тому що не кружляє світ, він зупинився", - заявив Монатік.

Раніше ми писали про те, що "Тихенько, щоб ніхто не бачив": що Monatik приховує від своїх дітей

Як повідомляв Знай.uа, Monatik в підвалі записав новий трек українською: "Дуже сильна пісня, кожен раз до сліз!"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Педан і Монатік показали Макрону, що українці не здадуть ні сантиметра своєї землі: "Мріяти не шкідливо"