Відома українська хореограф і танцівниця Ілона Гвоздьова блиснули ідеально стрункими ніжками в обтягуючих лосинах і розповіла, як жінки можуть надихати чоловіків в цей складний час. Новий знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ілона Гвоздьова приділяє досить багато часу соцмережам, де спілкується з шанувальниками, показуючи їм яскраві фото з життя і ділиться думками.

Ілона Гвоздева. Фото: Instagram
Ілона Гвоздева. Фото: Instagram

Так, цього разу хореограф вирішила похвалитися невеликим оновленням в образі - новою зачіскою. Вона зазначила, що саме такі невеликі, але приємні зміни не тільки радують жінку, а й надихають чоловіків.

Цікаво, що продемонструвати нову зачіску Ілона Гвоздьова вирішила в сидячому положенні і з розставленими ногами в обтягуючих лосинах. Знімки зроблені з різних ракурсів і більше демонструють витончені форми зірки, ніж зачіску.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кажуть, зачіска змінює вираз обличчя. Нехай хоч на мить кожна українська жінка за допомогою наших неперевершених майстрів відчує себе жіночнішою і ще більше надихатимуть наших чоловіків боротися за нашу перемогу", - написала хореограф під фото.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, легенда "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла про переломний момент у своєму житті: "Пишаюся".

Також наш портал інформував, дружина Олександра Усика показала, як можна ощасливити людину за кілька секунд: "Чекати не треба багато років".

Крім того, наш портал повідомляв, Надя Дорофєєва в обнімку з Кацуріним зробила важливу заяву: мрії на примирення з Дантесом розбилися вщент.