Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка останні кілька років займається своєю сольною кар'єрою.

Вона була тренером останнього сезону пісенного шоу "Голос країни", який переміг учасник з її команди - Сергій Лазановський. Тепер у дівчини зовсім інша кохана людина - на місце Володимира Дантеса прийшов ресторатор Михайло Кацурін.

Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Надя Дорофєєва, фото з Instagram

А Сергій Лазановський показав свою красуню під час її Свята. Хлопець назвав її найдорогоціннішою людиною у своєму житті, але цього для нього виявилося замало.

"Вона єдина, хто дзвонить до мене більше 5 разів на день. І сьогодні доречними будуть найтепліші слова привітання. Найкраща і найдорожча одяг-це ваші обійми. Найсмачніша і тепла їжа - це ваші розмови і сміх. Найцінніший подарунок-це ваше життя", - пише він у публікації.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він звертається до матері на "Ви", заявляючи, скільки жінці вдалося пройти життєвих ситуацій. І побажав, щоб її ангел-охоронець був завжди поруч.

Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський, фото: Instagram
Надя Дорофєєва та Сергій Лазановський, фото: Instagram

"Щиро вітаю! Нехай кожен день буде щасливим! Мирного неба і душевного спокою!", - пише один з численних користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в обнімку з Кацуріним зробила важливу заяву: мрії на примирення з Дантесом розбилися вщент

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Голосу країни-11" показав українцям, на що здатна Надя Дорофєєва: "Обожнювати"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва знайшла заміну Дантесу через 3 місяці-його руки вже біля "забороненого" місця