Співачка дуже любить свою маму, проте є одне "але"

Своїми спогадами з дитинства Оля Полякова поділилася у програмі "Дорослі дівчата".

Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа
Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа

Випуск цієї передачі був записаний ще до війни, у січні 2022 року. В ньому зірка розповіла про непрості стосунки з мамою. Запис Оля та Маша доповнили коментарем, записаним вже після повномасштабного вторгнення.

В ньому Оля зауважила, що зараз мами, бабусі змушені виїжджати разом з дітьми. Жити дорослим донькам разом з мамами теж непросто, коли у мирний час звикли до самостійного життя. Тому, на думку зірок, тема програми залишається й дотепер актуальною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Полякова розповіла, що її мама в душі графиня та вважала, що Оля народилася в Букінгемському палаці. Її намагалася привчити до вишуканих манер, проте маленька дівчинка намагалась протестувати, та хотіла, щоб її любили такою, якою вона є.

"Моя мама графиня й тому вона повинна була народити зовсім унікальну дитину", - сказала Оля.

Зірка підкреслила, що її мама дуже любить, проте навіть, якщо її хвалить, в неї є завжди "але". Так вона розповіла, як вона зняла відео, в якому розповіла, що її 10 років "ждало" крісло тренера "Голосу". Мама їй надіслала смс, а якому поздоровила доньку, проте зазначила, що у слові "ждало" вона зробила неправильний наголос. А зірці так хочеться, щоб її любили такою, як вона є.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася, що не пізнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Раніше ми писали, що донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко: "Б'є вічно по клавішах носом".

Раніше ми писали, "А то зараз почнеться": Оля Полякова зробила припущення чому зник Олег Винник.