Катерина Кухар не лише строга суддя шоу "Танці з зірками", не лише прима-балерина Національної опери, вона також директор Київського державного хореографічного училища.

Раніше, Катерина ділилася відео талановитих учнів на зимовій сценічній практиці, а зараз у студентів вже розпочались державні іспити, вони цьому року відбуваються дистанційно. У своєму Instagram хореограф поділилася кадрами екзаменаційних виступів.

Катерина Кухар. Фото: скрін youtube
Катерина Кухар. Фото: скрін youtube

Останні роки не дають випускникам повністю насолодитись закінченням навчання. Нажаль. Спочатку Covid-19, тепер війна… Одні випробування. Катерина Кухар

Однак, яким би не було навчання, наш час всіх змусив швидко подорослішати. Тому Катерина побажала своїм студентам пройти шлях дорослішання сміливо, впевнено, як належить кожному українцю.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram
Катерина Кухар. Фото: скриншот Instagram

Катерина звернулася до студентів

Всі складнощі, що зустрічаються людині на шляху — роблять її сильнішою, формують стальний стержень для майбутніх досягнень. Хай вони стануть для кожного з вас трампліном та рушійною силою перед усіма бажаними дверима. Катерина Кухар

Нагадаємо, раніше ми писали, що Катерина Кухар з "Танців з зірками" спокусливо виставила ніжку з-під прозорої спідниці, лежачи на диванчику.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Катерина Кухар з "Танців з зірками" провела онлайн-екскурсію по незвичайному ультрасучасному місцю.

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар з "Танців з зірками" вирушила в особливе місце, щоб загадати бажання.