Роман Міщеряков - досить популярний український ведучий, який в першу чергу пов'язаний з гумористичним шоу "Improv Live Show".

Спочатку цей проект вів Євген Кошовий, згодом у чоловіка додалося роботи, тому цю посаду обійняв Олександр Педан. Але неможливо упустити те, що "друг" Зеленського став для хлопців і Романа, зокрема, хорошим приятелем. Більш того, міщеряков навіть виграв перший сезон "Ліги сміху" у складі команди "Два капітани - 1955".

Роман Міщеряков, фото - Новий канал
Роман Міщеряков, фото - Новий канал

Зараз хлопець поділився в Stories цікавою публікацією, показавши маленьку дівчинку біля вікна з шикарним видом на гори.

"У Полі сьогодні день народження. І вона (мама підказала) хоче купити дитячий майданчик у Львові. Давайте привітаємо Полю і допоможемо їй з подарунком для діток, яким необхідно дитинство", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Її мама написала невелику публікацію від її імені, заявивши, що малятко хоче всього дві речі до свята - перемогу України над рашизмом і дитячий майданчик для дітей-переселенців, не для себе! З батутом, басейном, з невеликими футбольними воротами і ще кількома доповненнями.

Нагадаємо, Влад Яма разом з гумористами з Improv Live Show придумав нову казку про "Золоту рибку": "Пообіцяйте не розповідати дітям"

Як повідомляв "Знай.ua", "Квартал 95" роздягнув Катерину Нікітіну просто на сцені - українці не можуть відірвати очей: "Що за погляд?"

Знай.ua писав, Слава Дьомін Дізнався все про похоронний бізнес сім'ї української фанатки путіна: з воїнів ЗСУ теж беруть гроші