Відомий співак камерунського Походження П'єр Нарцис помер у віці 45 років. Про це повідомила його дружина Валерія Калачова в соціальній мережі instagram.

Російський співак камерунського Походження П'єр Нарцис, який став популярним завдяки участі в проєкті "Фабрика зірок" і своєму безсмертному хіту "я шоколадний заєць", помер. Артисту було 45 років.

П'єр Нарцис. Фото: скрін youtube
П'єр Нарцис. Фото: скрін youtube

"Дякую за проведений час разом на цій землі. П'єр, Нарцис, Лоренцо, Па ... ти назавжди будеш в наших серцях і молитвах. Дякую Тобі за прекрасну дочку. Передаю тебе в руки твого Отця Всевишнього з добром, миром і любов'ю. Твій внесок в мільйони людських посмішок, величезний. Нескінченні оплески тобі", - тепло написала дружина в пам'ять про чоловіка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відзначається, що співак помер 21 червня в результаті зупинки серця. Йому проводили операцію на нирці. Артист родом з Камеруну, він приїхав у рф, де жила його сестра і побудував кар'єру зірки. У П'єра Нарциса і Валерії Калачової залишилася дочка Кароліна-Крістель.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Адель Асанті заговорила про інтим під час війни і закликала українців не соромитися своїх бажань: "Не ігноруйте потреби".

Також наш портал інформував, Валерія Крук розповіла, як на її яскраву зовнішність реагують чоловіки в Туреччині: "Був досвід не зовсім адекватної поведінки".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Великий і Настя Оруджова з "Жіночого кварталу" спародіювали діалог дружини з чоловіком-окупантом, який випадково вижив: "Вже похоронка прийшла".