Відомий український співак, соліст популярного гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів, як зустрів 35-річчя на передовій під гул танків. Про це повідомляє "ЖВЛ" в instagram.

Тарас Тополя ще з перших днів російського вторгнення пішов допомагати українським захисникам. Співак несе службу парамедиком, надаючи першу допомогу бійцям.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Артист 21 червня зустрів своє 35-річчя. У нинішніх умовах довелося відзначати без торта і під гул ворожих танків і мінометів. Тарас Тополя зізнався, що обстановка зовсім несвяткова, але подякував усім шанувальникам за привітання.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вперше зустрічаємо день народження на передовій під шкварки рацій (як добре, що вони є). По позиціях працює рашистський танк, міномети. На щастя, за ніч жодного пораненого і вбитого. Однак атмосферка ще та. Спасибі всім заздалегідь за привітання і донати на підтримку нашого батальйону. Такі подарунки сьогодні як ніколи доречні. Все витрачається на нашу спільну перемогу", - поділився Тарас Тополя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, група "Антитіла" розкрила свої плани - після війни все зміниться:"Перед нами стоїть багато викликів".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик з'явилася з малюком на руках - українці в захваті: "Нехай росте здоровенький".

Крім того, наш портал повідомляв, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".