Дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, Христина Горняк застукала чоловіка за незвичайним заняттям у шафі. Чим займається ведучий в таємниці від дружини, вона показала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Горняк активно веде свою сторінку в соцмережах, тому шанувальники завжди знають, що відбувається в її житті. Вона регулярно ділиться новими фото і відео, які часом бувають дуже кумедними і піднімають настрій передплатникам.

Христина Горняк, фото з Instagram
Христина Горняк, фото з Instagram

Так, цього разу Христина Горняк показала, чим займається Володимир Остапчук, зачинившись у шафі. Дружина підкралася до шафи, з якої долинали звуки і побачила там Остапчука, який сидів навпочіпки і читав текст зі смартфона. Ймовірно, ведучий просто відточував дикцію.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"О май гад. Увімкніть звук", - підписала ролик дружина телеведучого.

На уточнююче запитання дружини, чому в шафі, ведучий зазначив, що йому там краще. Мабуть, через можливість усамітнення і кращої акустики.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."