Тарас Тополя - відомий український виконавець, лідер групи "Антитіла", в рамках якої зовсім недавно випустив пісню в колаборації з Едом Шираном.

21 червня чоловік відзначав 35-річчя, з чим його привітали сотні, якщо не тисячі простих українців у соціальних мережах, а також інші зірки шоу-бізнесу. Наприклад, Наталка Карпа, будучи в Нью-Йорку, виставила спільний знімок і заявила, що Тарас був присутній і іноді брав участь у багатьох її життєвих моментах.

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

"У кожної людини є своя глибина, а у Тараса вона неосяжна! Мені пощастило в певний момент з ним познайомитися і відчути міць і мудрість цього хлопця! Я щиро скажу, - я дуже ним пишаюся! Причому в різних площинах життя він проявляє себе надзвичайно гідно! Він приклад для багатьох з нас!", - пише Наталка в публікації.

Вона також побажала, щоб він повернувся додому живим, з перемогою, до сім'ї. Відомо, що Тарас Тополя зараз бере активну участь у повномасштабній війні проти рашистів, будучи медиком.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

На першому кадрі Тарас постав позаду дівчини, а вона розпливлася в усмішці, притримуючи руку біля грудей. Далі Карпа показала, наскільки часто Тарас Тополя проводив час з її малятком.

Нагадаємо, група "Антитіла" розкрила свої плани - після війни все зміниться: "Перед нами стоїть багато викликів"

Як повідомляв "Знай.ua", Єгор Крутов, Тарас Тополя, Олександр Педан та Гриша Решетник не змогли стримати сліз: "Залишилися за кадром"

Знай.ua писав, Андрій Хливнюк, Дмитро Дікусар, Майкл Щур і Тарас Тополя потрапили під обстріл - "термінатори", які пережили пекло