Сергій Притула - відомий український телеведучий, але зараз - один з найпопулярніших волонтерів в нашій країні, в рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Це підтверджує і нещодавно оголошений збір коштів на суму аж в 500 мільйонів гривень (15 млн доларів) на три ударних безпілотника Байрактар, організований спільно з блогером Лаченом з Дніпра.

Сергій Притула, скріншот з відео
Сергій Притула, скріншот з відео

Невідомо, чи повернеться взагалі Сергій Притула до свого початкового роду діяльності. Багато хто пам'ятає його в ролі ведучого гумористичного шоу "Хто зверху?". Тому пропонуємо повернутися в минуле, щоб розглянути один фрагмент, пов'язаний з ним, в рамках раунду "Правда/Брехня".

— У мене троє дітей, і я ходив на всі пологи. Правда чи брехня?

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

— Брехня.

— Правда! Дмитро Сергійович, 14:35. Соломія Сергіївна, 18:17. Стефанія Сергіївна, 12:54.

Сергій Притула і Андрій Молочний, Файна Юкрайна
Сергій Притула і Андрій Молочний, Файна Юкрайна

"Назвав дочку Стефанія до того, як це стало мейнстрімом", "І якась дитина така: тато, ти помилився", "І мій тато, який не знає, скільки мені років і в який клас я ходжу", "А я Його бачила, він був у машині поруч зі мною", - пишуть користувачі в коментарях.

@lesia.nikituk5fan

Красава✨👏 #сергейпритула #лесяникитюк #україна❤️ #україна❤️🙏 #лесякрашихавека💓💥 #лесякрашиха💍 #лесякрашиха💗 #путяхуютя #українапереможе🇺🇦🇺🇦 #ледиле #зелятоп #рек #❤️

♬ оригинальный звук - • traumhaft •🤤😍

Нагадаємо, Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" розкрила правду про стосунки з Сергієм Притулою: "По-п'яні"

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Притула подбав про "залізних пташок" для ЗСУ, щоб трощити окупантів: "Не стільки, скільки хотіли, але..."

Знай.ua писав, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "У з*дницю той добрий..."