Співачка Злата Огнєвич не встигла насолодитися сонячною Італією та екстрено повернулась в Україну

Про це вона розповіла в сторіс instagram.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Українська співачка, в минулому політична діячка і героїня реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) багато подорожує з благодійними концертами. Нещодавно вона буда в Відні та прогулялася його затишними вуличками. В той момент вона пригадала трагічний роман "Тріумфальна арка" Ремарка та перенесла всі відчуття на себе.

"В кожного з нас — відбувається своє пекло в душі, в кожного з нас — є сили його здолати", - написала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Потім зірка вирушила до сонячної Італії. З Риму вона передала привіт шанувальникам та повідомила, що терміново повертається в Україну через сімейні обставини. Та відразу вона заспокоїла шанувальників та сказала:

"Через сімейні обставини, через які саме, я вам скажу потім, будь ласка, не накручуйте себе, все добре".

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Потім вона додала, що вона знаходиться в самому епіцентрі спеки, яку обожнює.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч дала волю почуттям і заговорила про випробування, послані долею для українців: "У кожного з нас своє пекло в душі".

До слова, співачка Злата Огнєвіч розповіла про нову реальність: "Кожен мій день розпочинається і закінчується однаково".

Раніше ми писали, дівчина зірки "Холостячки" Романа Свечкоренко сильно зігнулася, показавши пружну попу: "Спина не зламана".