Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка почала будувати сольну кар'єру після кількох успішних років у складі групи "Время и Стекло".

У якийсь момент вони з Позитивом поставили проект на паузу, а в TikTok з'явився кумедний фрагмент з дівчиною, де вона пояснює про одну незручності, що сталася в ході виступу.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Історія про групу "Время и Стекло". 8 років тому вийшов трек якийсь у "Вконтакте" з такою мелодією "Прости меня, мне время нужно, моя душа"... якась така пісня. І хтось підписав, що це співає "Время и Стекло". Ми з Позитивом поржали, ну прикольно", - заявляє Надя Дорофєєва.

— З гарним настроєм? (Дурнєв)

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

— Так, з Олексієм Завгороднім, повне ім'я. І тут значить у нас через 3 роки корпоратив, весілля. Ми виступаємо, співаємо одну пісню, другу. Наречена підходить, кайфує і каже: "Коли ж буде...". І щось запитує, А ми не розуміємо. І коротше ми майже всі пісні заспівали, вона вийшла до нас на сцену і каже: "А коли ж ця пісня "Прости мене, мені час потрібен". І ми такі кажемо: "Wе не наша пісня". А вони кажуть: "Ми через цю пісню вас запросили".

Сергій Лазановський і Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Сергій Лазановський і Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Найімовірніше, авторами цієї композиції є якась Марина Алієва і Аслан Гусейнов. "Время и Стекло" дійсно не мають ніякого відношення до даного твору.

Нагадаємо, герой Патрон залишився з розбитим серцем через Надю Дорофєєву і Кацуріна: "Це тому що я пес?"

Як повідомляв "Знай.ua", Вова Дантес показав руїни, в які окупанти перетворили місце його дитинства: "Ніколи не знайду відповіді"

Знай.ua писав, Міша Кацурін без сорому показав, як "коннектиться" з Надею Дорофєєвою: "Почав мутити, поки дружина була вагітною"