В соціальній мережі пригадали творчість молодої співачки Ніни Матвієнко

Відео опубліковано на сторінці в соціальній мережі instagram програми "Зірковий шлях".

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

Ніна Митрофанівна Матвієнко була п'ятою дитиною у багатодітній сім'ї. Всього в її родині було 11 дітей. Ще в дитинстві вчителька порадила маленькій Ніні зайнятися співом. Попри нелегку долю, вона спочатку закінчила інтернат, а потім працювала на коростенському заводі "Хіммаш", вона змогла реалізувати свій талант.

Її бажання співати було таким сильним, що 1966 року Матвієнко таки записалася в студію Хору імені Григорія Верьовки, згодом вона стала солісткою.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Співачка вела активну концертно-гастрольну діяльність, почату ще з 1967 року. Ніна Матвієнко з великим успіхом гастролювала в Мексиці, Канаді, США, Чехії, Польщі, Фінляндії, Кореї, Франції, країнах Латинської Америки. У її творчому репертуарі платівки із записами українських народних пісень, аудіокасети, компакт-диски із записами різних за жанром творів.

У програмі пригадали, якою була в юності відома співачка. На сторінці розмістили відео, на якому юна співачка в українському народному костюмі виконує народну пісню "Ой, роду наш красний". Публікація підписана так:

"Впізнали співачку? 😊 На відео — юна Ніна Матвієнко, яка виконує народну пісню «Ой, роду наш красний». Фантастично красиво ❤️"

У коментарях шанувальники написали:

"Ніночка Матвієнко - голос нашої України ....ніжний ,сильний і не зламний 😘"

"Не тільки голос чудовий а й справжня українська жіноча врода, краса без макіяжу. Дуже гарна зовні та гарна душа. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏"

Нагадаємо, дочку Ніни Матвієнко Тоню впізнали на вулиці, але навіть підходити не захотіли: "Зірки такі ж, як і ти".

До слова, Тоня Матвієнко святкує з Арсеном Мірзояном 5 років, поки за ними дивиться "зниклий" Олег Винник: "Мої дорогі".

Раніше ми писали, що Антоніна Матвієнко показала, що дочка Арсена Мірзояна відіслала Героям України: "Молимося за вас"