Після тривалої перерви Потап (Олексій Потапенко) взяв участь у благодійних концертах, щоб допомогти Україні

Про це співак повідомив на своїй сторінці в instagram.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Репера побачили на сцені Мадриду разом з іншими українськими зірками він взяв участь у благодійному концерті на підтримку Україні. Проте не все було гладко. З'ясувалося, що він застудив лицьовий нерв і через це не зміг відпрацювати на 100 відсотків на сцені як виконавець.

Як написав Потап, він не розгубився та взяв картонну скриньку для пожертв й спустився зі сцени до людей. Він був радий тому, що не промовивши, а ні слова, йому вдалося зібрати 10000 євро.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Не дивлячись на те, що застудив нерв на обличчі й не міг видати 1000% як виконавець - не розгубився! І вийшов збирати кошти для України прямо до людей! Окрім цифрових донатів співвітчизники віддали сьогодні 10.000€ які я назбирав у картонну коробочку з нашим 🇺🇦🙏🏻Для мене це було надважливо, не сказавши ні слова на сцені, зробити те, що повинен робити український артист сьогодні - підтримати Наших людей морально і передати все до цента, на допомогу Україні, побачити рідні очі й з кожним зробити фото! Майже з кожним! Хто не встиг сьогодні, обов’язково побачимось, ще!", - написав репер

У коментарях до публікації шанувальники побажали зірці скорішого одужання та написали:

"Олексій ви так змінилися з початку війни . До війни були веселі , а зараз в очах біль і сум. Кожен українець змінився.Вірю, що радість та щастя повернеться до кожного . Здоров’я вам ."

"Вам повага, Олексій! Я в році 2016 робила вам макіяж для зйомки для журналу "Теленеделя" я так нервувала, робити мейк для такої зірки. Але виявилось що ви такий щирий і дуже простий в хорошому сенсі! І ще тоді потім всім розказувала який ви класний! І зараз я ще раз в цьому впевнилась! Дякуємо вам що ви з народом!!!❤️🇺🇦"

Нагадаємо, підопічна Потапа Мішель Андраде оголила ніжки і приховала груди в купальнику, відпочиваючи на яхті: "Все на такому рівні".

До слова, Потап зірвав "маски" з російських пропагандистів, розкривши їх справжній вигляд: "Сколопендра Скабєєва".

Раніше ми писали, що Потап захопився Максимом Галкіним, який показав середній палець "русскому миру": "Піднявся в моїх очах".