Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, який виконує поп з елементами електрофолку, й учасниця популярного шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька поділилася своїм новим відеороликом, присвяченим Україні.

На особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Олександра Заріцька висловила тверде переконання у тому, що Україна обов'язково переможе. Багато українців після довгих місяців боротьби та виживання підупали духом, але ці слова повернуть до життя кожного!

"Ми з України! 🇺🇦 Серце велике, справжнє навіки! У нас великі серця і прекрасна мрія жити у вільній країні, на своїй землі! Нашу волю не зламати, ми неодмінно переможемо! ", - йдеться у повідомленні. Олександра Заріцька

Олександра Заріцька, instagram.com/kazka.band
Олександра Заріцька, instagram.com/kazka.band

Як розповіла Олександра Заріцька, вона разом з іншими українськими артистами створили дуже красиву пісню. І все це заради однієї важливої мети - нагадати кожному з нас, які ми фантастичні, і як "кожен із нас бореться за незалежність великої країни великих людей, за свободу і європейське майбутнє для України".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Посилання на відео залишу у сторіз, дивіться його на YouTube телеканалу Україна, слухайте нашу пісню, і вірте в перемогу! А я передаю естафету @muayad_official. ділимося далі енергією музики, що всіх нас об'єднала!", - йдеться у повідомленні. Олександра Заріцька

Нагадаємо, Олександра Заріцька продовжує розповідати світові про війну в Україні навіть на відстані тисяч кілометрів: "Все для перемоги"

Також ми писали, Олександра Заріцька з "KAZKA" розповіла про місце де почувається найбільш спокійно: "Перший раз з початку війни..."

Нагадаємо, Олександра Заріцька з Kazka покинула Україну і виїхала до США: "Для мене це можливість…"