Відомий український хореограф, легенда шоу "Танці з зірками" Влад Яма показав райську ідилію з дружиною і сином. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Яма не дуже часто радує шанувальників новими фото або відео, але все ж такі моменти бувають. Останнім часом хореограф практично не публікує нові фото, але радує архівними кадрами, які раніше не показував.

Влад Яма. Фото: скрін youtube
Влад Яма. Фото: скрін youtube

Так, Цього разу Влад Яма показав, як виглядає справжня сімейна ідилія. У центрі кадру сам хореограф ніжно обіймає дружину Лілію, а поруч з ними їх син Леон. Невелика фотосесія пройшла на пляжі біля океану. Сімейство виглядає дуже щасливим, а особливу увагу приковує маленький Леон, який на кожному фото вийшов по-різному і дуже забавно.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Потрібно думати про майбутнє, але як не думати про минуле, коли воно настільки чудове?",- підписав фото хореограф.

Кадри, ймовірно, були зроблені ще в мирний час, коли сімейство літало на відпочинок в Маямі. Мабуть, Влад Яма вирішив згадати яскраві і теплі дні, проведені на березі океану.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма поділився теплими спогадами про наставника і легендарного хореографа: "Не забуду ніколи".

Також наш портал інформував, комік з "Кварталу-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".

Крім того, наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".