Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем влаштував невелике змагання з главою Миколаївської Військової адміністрації Віталієм Кімом. Як помірялися навичками зірки, ведучий показав в сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Даніель Салем служить в лавах ЗСУ ще з перших днів війни і мужньо обороняє рідну країну. Разом з тим він знаходиться час для волонтерства і навіть для розваг.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Так, Даніель Салем показав, як влаштував невеликий батл з Віталієм Кімом, який за час повномасштабної війни став справжньою зіркою і улюбленцем українців через регулярні "заспокійливі" відеозвернення.

Телеведучий і глава Миколаївської Військової адміністрації зійшлися на баскетбольному майданчику. На початку відео Даніель Салем веде м'яч, а Віталій Кім намагається його відібрати. У якийсь момент ведучий робить кидок, але м'яч просто підлетів вгору і його тут же підхопив його суперник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

"Ось так! Хвилина ганьби", - йдеться у підписі до відео.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."