У мережі раптом вирішили згадати, як виглядали деякі з українських зірок до популярності, в молодості.

Присутні, звичайно ж, не всі. І в цій добірці виключно чоловіки. Всі вони в тій чи іншій мірі допомагають зараз країні, в рамках повномасштабної війни проти рашистів. Перший з них - Олексій Дурнєв.

Олексій Дурнєв. Фото: скриншот Youtube
Олексій Дурнєв. Фото: скриншот Youtube

Хлопець народився в Маріуполі і знайшов величезну популярність, коли на телеканалі ТЕТ вийшло авторське шоу "Дурнєв+1". Зараз у нього Youtube-канал з безліччю різних форматів. Далі нам продемонстрували Дмитра Монатіка, Колю Сергу, Сергія Притулу, Дмитра Комарова, Володимира Дантеса та Івана Дорна.

Стосовно останнього у частини користувачів був лише негатив. Хоч він і вважається українцем, народився він у Челябінську, росія. Згодом, після війни на Донбасі, навіть не боявся їздити в країну-агресор на зйомки різних проектів. Але тепер шлях йому туди закритий. Найкрасивіший з усіх - Сергій Притула, хоча більшість коментарів про Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Іван Дорн, фото: Instagram
Іван Дорн, фото: Instagram

"У Притули були довгі коси ще", "Комаров найкрасивіший", "А Комаров був крашем", "Вони на себе не схожі взагалі", "Дорн походу син Бориса Джонсона", - пишуть користувачі в коментарях.

@denisbrovchak1

Українські зірки до популярності #українськийтікток #українськийконтент#україна🇺🇦 #дурнєв #дантес #дорн #притула #колясерга #монатик #комаровдмитрий

♬ Yeah! (feat. Lil Jon & Ludacris) - Usher

Нагадаємо, після довгого мовчання Світлана Лобода приїхала в Ірпінь і на власні очі побачила "русский мир"

Як повідомляв "Знай.ua", несподіваний дует: ведучий "Світ навиворіт" Дмитро Комаров засвітився в компанії Святослава Вакарчука з "Океану Ельзи"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва згадала, як її викликали розважати людей "чужими руками": "Наречена підходить, кайфує"