Солістка гурту Go_A на концерті в Празі виступила у новому образі

Світлину з виступу опублікували у соціальній мережі instagram програми "Зірковий шлях".

Катя Павленко, фото: скріншот з відео
Катя Павленко, фото: скріншот з відео

Як відомо, гурт став переможцем національного відбору Євробачення, та зайняв на пісенному конкурсі Євробачення у 2021 році 5 місце.

Гурт зараз багато гастролює з благодійними концертами країнами Європи. під час виступу у Празі вона з'явилася в новому образі. Співачка кардинально змінилась, шанувальники її ледь впізнали. Тепер у фронтвумен довге волосся, а також новий стиль сценічних образів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У програмі запропонували обрати між попереднім та новим образами співачки, підписники у більшості віддали перевагу новому вигляду зірки. Також вони зауважили, що тепер вона схожа на амазонку, принцесу Ксену, а деякі знайшли схожість зі співачкою Русланою. У коментарях вони написали:

"1. Неймовірна амазонка!!! ❤️❤️❤️👏👏👏"

"Вона просто неймовірна)👀❤️"

"Ксена - принцеса-воїн🔥"

Нагадаємо, Сергій Жадан спільно з групою Go_A посилили бійців ЗСУ на передовій: "Мобільні і нестримні".

До слова, Катя Павленко з Go_A знову буде на Євробаченні від України, Kalush Orchestra не занудьгують.

Раніше ми писали, що Тіна Кароль, Джамала і Go_A запалять у фіналі Нацвідбору "Євробачення-2022": покажуть учасникам, як треба.