Зовсім скоро глядачам покажуть ефір національного відбору масштабного музичного конкурсу "Євробачення-2022", в якому братимуть участь чимало цікавих і яскравих артистів.

Як відомо, оцінювати таланти виконавців будуть улюблені зірки українців. Серед членів журі національного відбору ми побачимо співачок Тіну Кароль і Джамалу, а також режисера Ярослава Лодигіна, який до того ж є генеральним продюсером "Суспільного мовлення", відповідальним за телебачення.

Члени журі нацвідбору "Євробачення-2022"
Члени журі нацвідбору "Євробачення-2022"

На офіційній сторінці "Євробачення-2022" в соцмережі Instagram організатори регулярно інформують глядачів про новини конкурсу і розповідають про життя учасників. Цього разу повідомили про те, що окрім яскравих номерів музикантів, нас чекатимуть виступи зіркових членів журі.

Тіна Кароль, Джамала і відома група Go_А порадують глядачів своїми неймовірними голосами вже цієї суботи, 12 лютого. Ефір національного відбору покажуть на телеканалі UA: Перший о 18:30.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"А також — представники України на Дитячому Євробаченні Дарина Красновецька, Софія Іванько, Олександр Балабанов і Олена Усенко. Не пропустіть! 💜", - додали в публікації.

Скріншот з Instagram, Євробачення-2022
Скріншот з Instagram, Євробачення-2022

Варто нагадати, що в національному відборі "Євробачення-2022" братимуть участь такі виконавці: Michael Soul, Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Barleben, Our Atlantic, ROXOLANA і WELLBOY.

Нагадаємо, Wellboy показав, з чим підкорюватиме Нацвідбір на Євробачення-2022: букмекери підняли Україну на декілька рядків

Як повідомляв Знай.uа, Ярослав Лодигін відповів хейтерам, які хотіли бачити Данилка замість нього в журі нацвідбору "Євробачення-2022": "Відповідальна місія"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Данилко не захотів повернутися до суддівства на нацвідборі "Євробачення-2022": "Давно був зайнятий"