В соціальній мережі з'явились нові фото розваг Наді Дорофєєвої з ресторатором Михайлом Кацуріним

Шанувальники опублікували світлини на фан-акаунті співачки.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Як відомо, перед війною співачка розійшлася з чоловіком Дантесом. Зірка довго приховувала про нові стосунки. Проте на початку квітня вона вирішила припинити мовчання та розмістила в соціальній мережі фото з новим обранцем.

За інформацією ЗМІ Дантес та Михайло дружили сім'ями та під час локдауну жили разом. За їх припущенням саме тоді маж Надею та Михайлом могли початися романтичні стосунки.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також відомо, що Кацурін народився у Бердянську. Вже у 2005-му він починає будувати свою кар'єру в Києві. За своє життя у Києві Міша Кацурін вже встиг побувати співвласником Зеленого театру та Атласу – популярних нічних клубів, які завжди були магнітом для молоді.

Новий бойфренд співачки був двічі одружений, у другому шлюбі у нього народились дві доньки. Навесні він розлучився з другою дружиною, про причини він не повідомив.

На фото видно, що пара непогано проводить час на відпочинку. Де саме ці світлини зроблені в повідомленні не уточнюється. Пара весело відпочиває на яхті та на пляжі.

До слова, Надю Дорофєєву застукали із новим обранцем – на кого проміняла Володимира Дантеса.

Раніше ми писали, що колишній Наді Дорофєєвої співак Володимир Дантес згадав про людей на тимчасово окупованій території: "Важливо саме зараз".

До слова, Надя Дорофєєва згадала, як її викликали розважати людей "чужими руками": "Наречена підходить, кайфує".