Відома українська співачка Аліна Гросу блиснула пружним животиком в спокусливому топі і розповіла, що їй піднімає настрій. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аліна Гросу має багатотисячну армію шанувальників і нерідко підігріває інтерес до себе новими яскравими знімками і відео з особистого життя і професійної діяльності. Після початку війни вона почала рідше радувати новими публікаціями, але контакту з фанатами все ж не обірвала.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, цього разу виконавиця опублікувала нове фото, на якому позує в яскравому, коротенькому топі, який відкрив погляду її плоский животик. Образ доповнюють її знамениті кучері, з якими вона завжди виходить на сцену. Аліна Гросу зізналася, що в такий сірий час тільки яскравий одяг може їй трохи підняти настрій і відволікти від сумних думок, які безперервно лізуть в голову.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Яскраві фарби, щоб хоч трохи настрій підняти, як ви?",- підписала нове фото Аліна Гросу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Ілона Гвоздьова прокоментувала поведінку Лободи, Барських і Брежнєвої під час війни: "У них були зовсім інші гонорари і статус..."