Відомий актор, зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач розповів як він разом з дружиною пожертвував свою машину на ЗСУ

Жартівливе відео розміщено на сторінці соціальної мережі instagram "Квартал 95"

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Юрій Ткач, як і багато інших українських зірок, невпинно працює на благо країни та робить все, щоб надати допомогу, кому вона потрібна. Він розповів, що в благодійний фонд в місто Дніпро вдалося передати понад п'ять тонн продуктів. Як розповів артист, ця організація щодня годує тисячі українців, які опинилися в скрутному становищі через війну.

Цього разу він вирішив віддати власний автомобіль на потреби ЗСУ. Скорше за все мова йде про Chevrolet Explorer. Як відомо, ще до війни в актора був цей автомобіль, він потрапив в об'єктиви камер під час його розіграшу ще у 2017 році. Варто зазначити, що така марка автівки дуже знадобиться ЗСУ, в ній можуть розміститися 8 пасажирів одночасно, а якщо вона повнопривідна, то кращого варіанту бути не може.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як завжди, Юрій з гумором повідомив про передачу автівки на потреби ЗСУ. Він розіграв цілу пригоду, в якій, як виявилося його "розвела" дружина та він їй продав власну автівку. А на початку відео він промовив всім відомою фразу:

"Короче кажучи"

У коментарях шанувальники написали:

"Юрчик обожнюю тебе за твій гумор❤️🔥🔥🔥"

"Норм , "кварталівці" - ви кращі ! Юрій - наш Б. Уліс ! )"

Нагадаємо, Юрій Ткач з "Квартал 95" показав, як допоміг нагодувати тисячі українців: "Напече пиріжків".

До слова, Кошевой, Кравец, Ткач, Пикалов и другие: звезды "Квартал 95" довели до мурашек чувственным исполнением Гимна Украины.

Раніше ми писали, що Юрий Ткач из "Квартал 95" рассказал, как его едва не сбил истребитель: "Чуть не вср*лся".