23 червня 2022 року шанувальників гурту "Ласковый Май" вразила новина про несподівану смерть Юрія Шатунова, якому було всього 48 років.

Повідомлялося, що співака госпіталізували в лікарню з обширним інфарктом, але врятувати кумира 80-их вже не змогли і він помер в Домодєдовській лікарні.

Скрін, відео You tube Шатунов
Скрін, відео You tube Шатунов

Ця смерть була дуже несподіваною для всіх, тому шанувальники одразу запідозрили недобре. Розібратися в істинним причинах смерті Юрія Шатунова взялася тарологиня з Білорусі Валентина.

"По-перше йде страх у нього перед кимось... Хтось мав якісь претензії... Це знайома людина, з яким у нього була може бути дружба. Гроші якісь йдуть... Людина, яка була йому близько знайома вселяла йому страх... Ну, хтось йому погрожував, карти кажуть",- одразу різко почала експертка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Юрію Шатунову погрожували перед смертю, розклад Таро
Юрію Шатунову погрожували перед смертю, розклад Таро

Далі карти сказали Валентині, що йшли якісь гроші і заходи, пов'язані з грошима. Загрози точно надходили, але тарологиня не побачила, що його вбили на цьому етапі. Можливо, ці нерви спровокували інфаркт.

"Дев'ятка мечів знову підтверджує - депресії, страх... Ще у нього була компанія, яка його споювала... Тут всі сприяли... У зв'язку з якоюсь його перемогою вони добре гуляли і споювали його... Я чула, що у нього були якісь суди з правами на якісь пісні",- ділиться Валентина.

Юрія Шатунова споювали перед смертю, розклад Таро
Юрія Шатунова споювали перед смертю, розклад Таро

Тарологиня переконана, що людина, яка погрожувала Юрію Шатунову - прихована і її ніхто ніколи не знайде.

Валентина зізналася, що вона не очікувала такого розкладу.

"Якби не смерть, то могло б бути якесь продовження... І цей хтось боявся цього... А може ця людина володіла якимись магічними силами... Давайте ще карт підкинемо... Випав Диявол. Людина чимось володіє, диявольською силою... Ви можете уявити, хто це. Ви напевно чули, що група "Ласковый Май"... З цієї групи всі учасники померли... Був останній Шатунов і керівник, який ходить по всіх шоу і триндить... Він скоріше за все причетний до цього... Заочно... Підлість якась",- поставила крапку експертка.

Керівник гурту "Ласковый Май" причетний до смерті Юрія Шатунова
Керівник гурту "Ласковый Май" причетний до смерті Юрія Шатунова

Говорячи про "керівника групи" Валентина напевно мала на увазі продюсера Андрія Разіна. Зараз чоловік є депутатом партії путіна "Единая россия" і радником мера Ялти.

Андрій Разін, фото - korrespondent.net
Андрій Разін, фото - korrespondent.net

Нагадаємо, що Юра Шатунов з "Ласкового Мая " приховував від прихильниць дружину і дітей – як виглядає родина кумира 90-х.

Раніше ми повідомляли, що помер Юрій Шатунов: 48-річного артиста забрала раптова хвороба.