Відома українська співачка Оля Полякова звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням виконати мрію своєї подруги російської блогерки Ніки Білоцерківської, яка з перших днів війни підтримує Україну. Своє прохання зірка виклала в публікації на сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова зазначила, що Ніка Білоцерківська з перших днів російського вторгнення на боці України і всіляко допомагає в боротьбі проти агресора. Блогерша позбулася всього майна у рф через свою позицію, а також була оголошена у федеральний розшук.

Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube
Оля Полякова. Фото: cкриншот Youtube

Полякова зазначила, що своїми діями Білоцерківська заслужила стати громадянкою України і з цього приводу звернулася до Президента, із закликом піднести їй цей подарунок.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"І в день народження цієї сміливої жінки я хочу звернутися до нашого президента Володимира Зеленського і попросити найкращий подарунок у світі — українське громадянство для Білоцерківської Вероніки", - написала Оля Полякова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков присоромив колегу з "Орла і Решки" Регіну Тодоренко, що продалася кремлю: "В ж*пу засунь собі ці гроші".

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

Крім того, наш портал інформував, Оля Полякова зізналася, що не зазнала батьківської любові, а ось її дітям пощастило: "Для мене ця істота метафізична".