Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача обожнює радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їх веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram стежить близько 280 тисяч осіб.

Вікторія Ткач з радістю повідомила, що нарешті повернулася з донькою Лізою в Україну.

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення росії вони були змушені виїхати до Болгарії, але навіть звідти активно підтримували рідну країну і брали участь в благодійних заходах.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4
Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

Дружина гумориста розмістила невеликий відеоролик з нарізками кадрів вуличок Києва. Все це супроводжувалося новою піснею гурту Антитіла під назвою "2Step", яка була записана в дуеті з британський музикантом Едом Шираном.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На кадрах можна побачити ЦУМ в центрі, Бессарабський ринок і навіть широкий Дніпро.

"Я дуже сумувала за тобою, друже...)) Ти наче не змінився, а я дивлюся на тебе наново. І знову закохуюся у кожну твою вулицю", - зворушливо написала Вікторія Ткач.

Раніше ми писали про те, що Вікторія Ткач зізналася, чи хоче другу дитину від чоловіка гумориста: донька Ліза точно не проти

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Кварталу 95" показав як його розвела дружина: "Коротше кажучи"

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Ткач воскресила спогади з мирного минулого і зізналася, як сильно сумує за чоловіком: "Сила любові безмежна"